Ökölvívóink újabb fényesen ragyogó érmeket szereztek!

2019.07.28.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2019/2020

A Művészetek Völgye Futófesztivál keretein belül, hosszú távon félmaratonon és középtávon is lehetett nevezni. A Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség szervezésében kiírt országos bajnoki futamokon bárki indulhatott, aki elég bátornak érezte magát ahhoz, hogy a 822 méteres szintkülönbséggel bíró terepen harcba induljon, vagy a középtávú hegyi sprintfutamon bizonyítsa rátermettségét profi országos terepfutók között, lelkes amatőrök ellen, akik mind győzni érkeztek.

Ökölvívó Szakosztályunkat hegyi sprintfutamon, nő ifjúsági kategóriában Födelmesi Linda képviselte. Linda kemény kilométereket és nehéz emelkedőket maga mögött hagyva, végig a dobogóért küzdött! Majd az utolsó pillanatokban begyújtotta rakétáit, hogy ő is a pódiumra kerülhessen. Kitartásáért cserébe, akarata egészen a dobogó harmadik fokáig repítette őt, hatalmas sprinttel fejezte be a rangos futamot!

Linda edzője, Horváth Balázs, szintén a Hévízi Sportkör színeiben indult a versenyen. Ő egy előzetes, s egyben sajnálatos sérülést követően, „csak” a sprintfutamon tudott elindulni, ahol abszolútban a negyedik helyen végzett. Balázs teljesítményével a férfi felnőtt 18-40 évesek kategóriájában elsőként zárt. Így ő emelhette magasba a győztesnek járó bajnoki kupát!

A felkészülési időszakban nyújtott sportrehabilitációs munkásságáért, köszönettel tartozunk Szalay Bernadett gyógytornászunknak. Nélküle a mostani futóeredményeink sem így alakultak volna.

Külön köszönet illeti Kepli József János szakosztályi vezetőnket sportági elkötelezettségéért és a mindenkori állhatatos támogatásáért!

 

Sportolóink eredményeihez gratulálunk!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...