Gellénháza - Hévíz SK 0:6 (0:3)

2019.05.27.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

Nagy elszántsággal kezdett mindkét csapat, ám az egyenlő erők küzdelme csak rövid ideig tartott, mert a 11. percben egy gyors összjátékot követően a vendégek megszerezték a vezetést. Mozgékony, gyors passzokkal működő játékuk ellenszerét nem találta a hazai védelem, így nagyarányú győzelmük teljesen megérdemelt. Az Olajmunkás SE gratulál a Hévíz csapatának, elismerésre méltó munkájához, a bajnokságban kiemelkedő teljesítményéhez, valamint sok sikert kíván a feljutáshoz.

Forrás: Zaol.hu

Gellénháza - Hévíz SK 0:6 (0:3)

Gólszerző(k): Vass (2), Pajor, Varga, Török, Horváth D.

Csapatunk a Jánosa – Szi-Péter J., Baráth, Giber (Meidl), Török, Horváth M., Nedelkó, Szi-Péter Zs. (Kiglics), Pajor (Horváth D.), Varga (Nagy), Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Csapatom bizonyította, hogy folyamatosan egy cél lebeg minden játékos előtt, hogy a legjobb formában tudja megvívni az osztályozó mérkőzést csapatunk. S, ennek alárendelnek mindent. Ellenfelünket, kiket legyőztünk ma, nagyon jó játèkosok és egy felkészült edző alkotja. Ezért is nagy öröm a mai teljesítményünk, mert a bajnoksàg egyik legjobb csapatával mérkőztünk meg ma. Megyünk tovább céljaink felé, még van három fontos mérkőzésünk, melyeket szeretnénk sikeresen megvívni.

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...