Hévíz - Üstökös ifjúsági mérkőzések

2019.04.08.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Szombaton ifjúsági együtteseink hazai pályán fogadták az Üstökös FC Győr csapatait bajnoki mérkőzésen.

U17: Hévíz - Üstökös 1:2 (0:2)

Gólszerző(k): Nagy M.

Csapatunk a Pálmai - Sebestyén, Csóka, Nagy D., Németh B. - Kilinkó (Szántó), Szabó, Szindekovics, Thompson - Ferenczi, Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - A tabella második helyezettje érkezett hozzánk bajnoki mérkőzésre. Erejüket jelzi, hogy 7 cserével érkeztek. Várható is volt nagy lendülettel kezdett a vendégcsapat, de becsülettel álltuk a rohamokat. Próbáltuk a széleket lezárni, nagyrészt sikerrel. Félidő előtt két figyelmetlenségből gólt kaptunk. Második félidőben sikerült gólt szerezni, ami nagy erőt adott a továbbiakban. Próbáltunk szerkezet váltással újabb gólt szerezni, de sajnos nem sikerült. Csapatom mindent megtett a jó eredmény érdekében, ezért dicséret illeti őket.

U19: Hévíz - Üstökös 3:2 (2:0)

Gólszerző(k): Pődör (2), Tóth B.

Csapatunk a Pintér - Pődör, Vella, Kopasz - Andor F., Kiglics (Nagy R.), Magyar (Pánczél), Kondor (Andor D.) - Tálos, Tóth B., Németh K. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nagyon sok gyenge egyéni teljesítmény ellenére sikerült itthon tartani a 3 pontot. 3-0 után mindenki azt hitte, hogy vége a mérkőzésnek. Támadásban és védekezésben is súlytalanok voltuk. Ellenfelünk a második félidőben lelkesedésben teljesen felülmúlt minket, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem egyenlített ki. A győzelmünkön kívül más pozitívum nem volt a mérkőzésen.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...