Hévíz - MTE U12/U13 bajnoki mérkőzések

2019.03.13.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2019/2020

Szombaton hazai pályán fogadták U12-es és U13-as együtteseink Mosonmagyaróvár korosztályos csapatait.

heviz mte u12 20190309

U12: Hévíz - MTE 3:1 (0:0)

Gólszerző(k): Reinprecht (2), Szabó

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Fülöp, Gyertyánági, Králik, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - A tavaszi szezonunk első fordulójában egy fontos győzelemmel sikerült indítanunk. Az őszi fordulóban is már megérdemeltük volna a győzelmet, de ami akkor nem jött össze most végre sikerült. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, fegyelmezetten védekeztünk a játékidő nagy részében és a támadásvezetéseink is többször veszélyeztették az ellenfél kapuját. Csak így tovább Hévíz SK U12!

U13: Hévíz - MTE 1:3 (1:1)

Gólszerző(k): Vasáros

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Lázár L., Molnár, Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Szigeti, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - A mérkőzés elejétől próbáltuk irányítani a játékot, aminek köszönhetően meg is szereztük a vezetést. Sajnos a félidő végén egy szerencsétlen góllal egyenlíteni tudott a vendég csapat. A második félidőben támadólag léptünk fel, aminek köszönhetően sok helyzetet tudtunk kialakítani, de sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani. Aztán, ahogy ez lenni szokott a kihagyott helyzeteinket az ellenfél góllal büntette. Összességében a játékkal elégedett vagyok, viszont a jövőben a kapu előtt sokkal jobban kell koncentrálnunk, ha eredményesek szeretnénk lenni.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.