Hévíz - Pápa U12-U13 bajnoki mérkőzések

2019.04.10.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2019/2020

Vasárnap Pápa U12-es és U13-as együtteseivel mérkőztek meg fiataljaink. Mindkét csapatunk győzelemmel hagyta el a pályát!

U12: Hévíz - Pápa 3:2 (1:0)

Gólszerző(k): Reinprecht (2), Csalló

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Fülöp, Gyertyánági, Králik, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - A Pápa elleni mérkőzésünkön sokáig váratott magára az első gól, de szerencsére mi vonulhattunk nyugodtan a félidei pihenőre. A második játékrész elején sikerült bebiztosítanunk az előnyünket. Majd pedig a záró sípjelig kétszer is két góllal elhagytuk az ellenfelet, de sajnos egyik alkalommal sem tudtuk megtartani ezt az előnyt. Egy könnyűnek induló mérkőzést tettünk saját magunknak nehézzé, de megérdemelten maradt itthon a három pontunk! Gratulálok a játékosaimnak!

U13: Hévíz - Pápa 2:1 (1:1)

Gólszerző(k): Rajnai, Hetesi

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Lázár L., Nagy, Molnár, Rajnai, Rózsa, Szakály, Szigeti, Taródi, Ujfaludi.

Jankovics Péter: - Az elmúlt hetekben mezőnyben sokkal jobban játszottunk mint a mai mérkőzésen, csak sajnos az eredmények nem jöttek. Az első félidőben egy szerencsétlen góllal sikerült megszerezni az ellenfélnek a vezetést. A második félidőben igazi csapatként küzdve sikerült megfordítani a mérkőzést a javunkra. Gratulálok a csapatomnak a mai győzelemhez.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.