Hévíz SK – Érdi VSE 1:0 (1:0)

2019.11.25.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

Az első percben szép hazai támadás végén Török jobbról a hosszú sarokba helyezett. Kilencven percen át fegyelmezett védekezés és szervezett támadójáték jellemezte a hazaiakat. Annyira jól végezték a dolgukat a hévíziek, hogy nem látszott a két csapat közti tabellakülönbség. A védelemben Czirjék és Tóth, míg a támadójátékban Horváth M., Vass és Török jeleskedtek. A középpálya szintén felnőtt feladatához. Az őszi első fordulóban az Érd 7-0-ra verte a zalai gárdát, azóta nagyot fordult a világ. A hazaiaknál bemutatkozott a 17 éves saját nevelésű játékos, Thompson Rubin James. (forrás: Zaol.hu)

Hévíz SK – Érdi VSE 1:0 (1:0)

Gólszerző(k): Török (1.)

Csapatunk a Czirjék – Németh Á., Giber, Tóth G., Kopasz-Bódi – Horváth M. (Thompson), Baráth, Török (Kobra), Pajor – Bontó (Horváth L.), Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Az őszi bajnokkal játszottunk, tiszteltük ellenfelünket és az eddigi eredményeit. Öt kezdőjátékosunk nélkül készültünk a mérkőzésre, de felnőttünk a feladathoz. Gratulálok a játékosaimnak, hogy az elvesztett mérkőzések nem törték meg őket. Van keresnivalónk az NB III-ban.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.