Hévíz SK – Pápai ELC serdülő mérkőzések

2020.09.08.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2020/2021

Serdülő korosztályunk az idei szezon első hazai bajnoki mérkőzésén a Pápa korosztályos csapatait látta vendégül.

U14: Hévíz - Pápa 4:1 (2:1)

Gólszerző(k): Szabó B., Csalló, Biró, Balázsi

Csapatunk a Boda – Nyári O., Takács R., Csalló, Mándly (Balázsi), Szabó B., Kolompár (Biró), Králik, Nyári Gy., Farkas (Gyertyánági), Dergecz összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: A mérkőzés elejétől támadólag léptünk fel, aminek köszönhetően meg is szereztük a vezetést. A találkozót végig a kezünkben tartva magabiztos, jó játékkal tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a srácoknak, nagyon sok olyan elemet látok vissza a játékunkban, amit az edzéseken gyakorolunk.

U15: Hévíz - Pápa 2:5 (0:2)

Gólszerző(k): Rózsa, Andor

Csapatunk a Ujfaludi – Ötvös, Rózsa, Hetesi, Andor, Lázár, Czifra (Szigeti), Takács, Darmai, Beke, Palotás (Rajnai) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Mezőnyjátékossal a kapunkban, fizikálisan jóval erősebb, dinamikusabb ellenféllel kellett felvennünk a küzdelmet. A párharcokban, ennél fogva eredményességben is alul maradtunk. A két rúgott gólunk mellett a további lehetőségeinket elrontottuk, az ellenfélnek viszont könnyű gólokat ajándékoztunk. Ellenfelünk megérdemelt győzelmet aratott, ezért jár is nekik a gratuláció.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.