Hévíz SK – Technoroll Teskánd KSE 0-4 (0-3)

2021.09.07.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2021/2022

Hévíz SK – Technoroll Teskánd KSE 0-4 (0-3)

Gólszerzők: Bontó (2), Pergel B., Hetesi

Hévíz: Gujgiczer – Farkas, Meidl, Buza, Kopasz-Bódi, Dominkó, Szindekovics, Tóth (Filó), Nyári (Lajtai), Baki (Damina), Karakai (Sebestyén)

Teskánd: Pergel D. – Szabó (Major), Nagy R., Pergel B., Hetesi, Bedő (Szekeres), Bailo, Nagy M. (Kiss), Bontó, Nagy T., Bolla (Egyed)

Szép őszi vasárnapon fogadta hazai pályán a Hévíz a Teskánd együttesét. Az első félidőben a szervezetten védekező fiatal hévízi csapatot csak oldalbeadásokból tudták megbontani a vendégek, amiből két gólt is szereztek. Egy hazai labdaszerzés után Nyári előtt adódott óriási ziccer, ami kimaradt, és ezt visszakontrázva Bontó második góljával a Teskánd 3–0-ra alakította az első félidő eredményét. A második játékrész ott folytatódott, ahol az első véget ért: az 53. percben a vendégek beadása mindenki feje fölött átszállt a hazai kapu előtt, azonban egy teskándi játékos a hosszúról a kapu előterébe emelte vissza a labdát, amit Hetesi bevetődve a kapuba csúsztatott. Ezzel ki is alakult a végeredmény, innentől kezdve csendes mederben folydogált a mérkőzés.

Jók: egész csapat, ill. Bailo, Bontó, Hetesi

Legfrissebb híreink

Csornai SE - Hévíz SK U14 7:2 (3:1)

Szombaton U14-es csapatunk Csornán játszott.

Hévíz SK U19 –...

Pénteken U19-es csapatunk hazai pályán játszott az...

Magnetic Andráshida TE –...

Győzelmével a Hévíz stabilizálta helyét a...