Hévízi Téli Kupa U11

2019.11.25.
  • Labdarúgás
  • U-11
  • 2019/2020

Vasárnap délelőtt került megrendezésre a Hévízi Sportcsarnokban a Hévízi Téli Kupa elnevezésű utánpótlás teremtorna. 8 csapat részvételével zajlottak a küzdelmek, a végső győzelmet a Siófok együttese szerezte meg a Szombathelyi Haladás és a Kaposvár csapatai előtt. A további sorrend: 4. Balatonfüred, 5. Nagykanizsa, 6. Tapolca, 7. Hévíz, 8. Ajka.

A torna különdíjasai: legjobb mezőnyjátékos: Somfalvi Barna (Haladás), legjobb kapus: Matuza Máté (Siófok), gólkirály: Bosnyák Botond (Haladás)

A tornán résztvevő játékosaink: Csehkis Zalán, Jankovics Miklós, Kiglics Milán, Kiss Marcell, Kőhalmi Regő, Kovács Jakab Kristóf, Lévai István Attila, Molnár-Martin Simon, Pék Botond, Szabó Botond.

Csoportmérkőzések
Hévíz - Ajka 1:0
Hévíz - Balatonfüred 0:1
Hévíz - Kaposvár 0:2
   
Helyosztók
Hévíz - Tapolca 1:1
Hévíz - Nagykanizsa 1:2

Nagy Richárd: - A mai U11-es tornán kimondottan jó meccseket láthattak a nézők. Az első két helyezett csapat ( Siófok, Szombathely) kicsit kiemelkedett a mezőnyből, de a többi csapat közel azonos képességű volt. A Hévíz SK csapata a 7. helyen végzett, de a gyerekeket megdicsértem, hiszen tényleg jól játszottak, talán annyival voltunk nehezebb helyzetben, hogy nem vagyunk hozzászokva az ilyen erősségű csapatokhoz, ezért a srácok egy kicsit talán jobban izgultak a kelleténél.

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...