Hévízi győzelem a zalai rangadón!

2021.02.10.
  • Kézilabda
  • 2021/2022

Hévíz - Egerszeg KK 30-22 (13-11)

Hévíz, Városi Sportcsarnok, vezette: Gilitsch, Székely, zárt kapus.

Hévíz: Molnár - Lázár (1), Burghardt L.(7), Holczbauer (9), Penzer, Burghardt V. (7), Novikova (5). Csere: Bán-Farkas (kapus), Balogh B., Morácz, Pesti, Fekete (1). Edző: Kissné Gliba Adrienn

Egerszeg KK: Becze – Jáger (1), Borbély (7), Balogh V. (1), Major R. (2), Gotthárd (2), Pem (2). Csere: Domján (kapus), Marton (2), Góth (3), Ujhelyi (2). Edző: Csatáné Balogh Beatrix

A vendégek kezdtek jobban és a hazaiak a 15. percben vették át a vezetést a teljesen kiegyenlített játékot hozó első félidőben. Fordulás után Holczbauerék egy 4-0-s sorozattal indítottak és döntötték el a pontok sorsát. Abban a játékrészben végig fölényben játszottak és a végeredmény jól tükrözi a látottakat.

Sportszerű és szinte hibátlan játékvezetés mellett lebonyolított találkozón a nagyobb egyéni játéktudás mellett a jobb védekezés volt az alapja a hazai győzelemnek, miközben a vendégeknél kiemelendő, hogy valamennyi mezőnyjátékosuk eredményes tudott lenni. A sok hibával játszott meccsen a kapusok voltak a mezőny legjobbjai, akik közül Molnár és Bán-Farkas is 50-50%-on, míg Becze 41%-on védett.

Kissné Gliba Adrienn: -„Nem ilyen mérkőzésre számítottam a vendégek sokáig elaltattak minket sokat hibáztunk a mezőnyben és a ziccereknél, amin változtatnunk kell.

Csatáné Balogh Beatrix:- „A Hévíz volt a találkozó esélyese, de az első félidőben jól helytálltunk és kiegyenlítettük a különbségeket. Fordulás után az ő akaratuk érvényesült.

A Hévíz 12 ponttal az 5., míg a Zalaegerszeg 3 ponttal a 10. helyen áll az NB II-es tabellán. A Hévíz Marcaliban, míg a megyeszékhelyiek legközelebb Siófokon lépnek pályára.

2020.02.10. Dr. Iglódi Endre tollából

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!