HÉVÍZ – MARCALI 36-27 (17-12)

2020.09.15.
  • Kosárlabda
  • 2020/2021

Hévíz, zárt kapus, vezette: Rozina, Újvári.

Hévíz: Bán-Farkas - Buzás 5, Burghardt V. 4, Holczbauer 6, Penzer 4, Burghardt L. 8, Horváth I. 9. Csere: Molnár (kapus), Balogh B., Novikova, Lázár, Holczer, Morácz.

Edző: Kissné Gliba Adrienn.

Váratlanul a vendégek kezdtek jobban és a 9. percben 6-2 arányban vezettek ekkor időt kért a hazaiak újdonsült edző nője a csapat pedig szárnyalni kezdett. 7-7-nál egyenlítettek, majd 5-0-ás sorozatot produkáltak Burghardt Lukrécia vezérletével. A 26. perctől pedig beindultak a hévízi gyors szélsők és csak a gólkülönbség mértéke volt kérdéses a második játékrészben. A befejezés előtt 6 perccel már kétszámjegyű volt a különbség.

Kiemelendő, hogy végig sportszerű és lendületes játékot nyújtottak a csapatok és a látottak alapján reális eredmény született, így jól sikerült a láthatóan játékra éhes zöld-fehérek és edzőjük bemutatkozása. Dicséretet érdemel a hazai együttes a sokszínű játékáért, miként azok a szurkolók is, akik sportszerűen vették tudomásul a zárt kaput és szurkolták végig a találkozót az utcán.

Jók: Burghardt L. (a mezőny legjobbja), Holczbauer, Horváth, Buzás.

Kissné Gliba Adrienn: Nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, de 50 percen át uraltuk a meccset és mindig akadt valaki, aki húzta a többieket is magával. Összességében jó csapatmunka volt.

A Hévíz legközelebb Veszprémben lép pályára.

Dr. Iglódi Endre tollából

Legfrissebb híreink

Nyári napközis...

2019. augusztus 12-16.