Hévíz - Gyirmót ifjúsági mérkőzések

2019.11.04.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Csütörtökön Gyirmót korosztályos csapatait fogadták ifjúsági együtteseink bajnoki mérkőzésen.

U17: Hévíz - Gyirmót 0:2 (0:1)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Németh B. - Farkas (Mándly), Kiss, Bresztovszky, Lucz - Bödő, Léránt (Dömötör), Balogh (Rohonczy), Szindekovics (Soós) - Ujláb (Sebestyén M.), Szabó G. (Pálmai) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Szerettük volna folytatni az egy hónapja tartó veretlenségi sorozatunkat. Sajnos nem sikerült, mivel a négy 100%-os gól helyzeteinkből egyet sem sikerült értékesítenünk. Mivel ellenfelünk (nem helyzetből) szerzett két gólt, így elvitték a három pontot. Gratulálunk a győzelmükhöz.

U19: Hévíz - Gyirmót 4:4 (1:3)

Gólszerző(k): Nagy M. (2), Ferenczi, Lajtai

Csapatunk a Pintér - Pánczél, Boncz, Kopasz-Bódi, Sebestyén Zs. - Filó, Damina, Nagy M., Ferenczi - Lajtai (Domcsek), Sabján (Nagy D.) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Sikerült megismételni a tavalyi eredményt a Gyirmót ellen. Két ellentétes félidőt játszottunk, igaz az elsőben kapusunk rossz döntései miatt kerültünk hátrányba. A második félidőben mozgósítottuk minden energiánkat és sikerült megfordítani az eredményt, de sajnos a végére már nem maradt annyi erőnk hogy megtartsuk előnyünket. Összességében reális eredmény született egy fizikálisan nagyon erős és szimpatikus csapat ellen.

Legfrissebb híreink

KIrály SZE torna U10

Vasárnap Répcelakra utazott U10-es csapatunk korosztályos...

Ajkai torna U10

Szombaton műfüves tornára utazott U10-es korosztályunk...

Szombathelyi teremtorna U10

Vasárnap Szombathelyre utazott U10-es korosztályunk...