Hévíz SK – Lurkó UFC ifjúsági mérkőzések

2020.12.01.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2020/2021

Szombaton hazai pályán fogadták ifjúsági csapataink a Lurkó korosztályos csapatait.

U17: Hévíz SK – Lurkó UFC 2:1 (1:0)

Gólszerző(k): Tóth Á., Fehér

Csapatunk a Szeglet – Dominkó, Kis-Balázs (Szabó G.), Nyári, Farkas, Fehér, Tóth Á. (Huszár), Lucz (Móricz), Kiss, Baki, Kustán összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Két azonos képességű csapat mérte össze tudását a mérkőzésen, amelyen sokat tettünk azért, hogy megnyerjük. Büszke vagyok a srácokra, mert az ilyen kiélezett mérkőzéseket is el tudják dönteni a mi javunkra. Gratulálok játékosaimnak a mai győzelemhez!

U19: Hévíz SK – Lurkó UFC 2:0 (1:0)

Gólszerző(k): Nagy M., Rózsás

Csapatunk a Pálmai – Tóth I. (Sebestyén M.), Bognár, Rózsás, Thompson, Soós, Nagy M. (Makacsek-Molnár), Filó, Szindekovics (Nagy D.), Nagy P., Sebestyén Zs. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: A hétvégi ellenfelünk hírnevénél szerencsére csak a Covid elleni félelem volt nagyobb. Tíz perc tapogatózó játék után teljes mértékben irányítottuk a mérkőzést, végig mezőnyfölényben játszottunk. Ez sajnos csak 2 hazai gólban mutatkozott meg, de így is jót tett mentálisan a győzelem csapatunknak. Lassan kibontakozik ki hol fogja megtalálni a helyét labdarúgásunk különböző osztályaiban. Edzünk és fejlődünk tovább, hajrá Hévíz!

 

További képeket facebook oldalunkon találnak.
A képeket Pataki Krisztina és Horváth Béla készítette.

Legfrissebb híreink

Lurkó UFC – Hévíz SK...

Serdülő együtteseink vasárnap Szombathelyre utaztak.

Hévíz SK – Lurkó UFC...

Szombaton hazai pályán fogadták ifjúsági...

ETO FC Győr - Hévíz SK U12-U13...

Fiataljaink szombaton Győrbe utaztak bajnoki mérkőzésre.