Hévíz - Gyirmót ifjúsági mérkőzések

2019.11.04.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Csütörtökön Gyirmót korosztályos csapatait fogadták ifjúsági együtteseink bajnoki mérkőzésen.

U17: Hévíz - Gyirmót 0:2 (0:1)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Németh B. - Farkas (Mándly), Kiss, Bresztovszky, Lucz - Bödő, Léránt (Dömötör), Balogh (Rohonczy), Szindekovics (Soós) - Ujláb (Sebestyén M.), Szabó G. (Pálmai) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Szerettük volna folytatni az egy hónapja tartó veretlenségi sorozatunkat. Sajnos nem sikerült, mivel a négy 100%-os gól helyzeteinkből egyet sem sikerült értékesítenünk. Mivel ellenfelünk (nem helyzetből) szerzett két gólt, így elvitték a három pontot. Gratulálunk a győzelmükhöz.

U19: Hévíz - Gyirmót 4:4 (1:3)

Gólszerző(k): Nagy M. (2), Ferenczi, Lajtai

Csapatunk a Pintér - Pánczél, Boncz, Kopasz-Bódi, Sebestyén Zs. - Filó, Damina, Nagy M., Ferenczi - Lajtai (Domcsek), Sabján (Nagy D.) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Sikerült megismételni a tavalyi eredményt a Gyirmót ellen. Két ellentétes félidőt játszottunk, igaz az elsőben kapusunk rossz döntései miatt kerültünk hátrányba. A második félidőben mozgósítottuk minden energiánkat és sikerült megfordítani az eredményt, de sajnos a végére már nem maradt annyi erőnk hogy megtartsuk előnyünket. Összességében reális eredmény született egy fizikálisan nagyon erős és szimpatikus csapat ellen.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.