Hévíz - Király ifjúsági mérkőzések

2019.06.03.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Csütörtök délután hazai pályán zárták az idényt ifjúsági együtteseink, a Király SZE korosztályos csapatai ellen.

heviz kiraly 20190530

U17: Hévíz - Király 1:2 (0:0)

Gólszerző(k): Nagy M.

Csapatunk a Pálmai - Kilinkó, Sebestyén, Ferenczi, Németh B., Thompson - Szabó, Balogh (Nagy D.), Szindekovics (Bödő) - Bogdán, Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Az év utolsó mérkőzésére nagyon összeszedett, fegyelmezett, játékkal rukkoltunk elő, a tabellán lényegesen előrébb lévő ellenféllel szemben. Sajnos szabadrúgásból az ellenfél jutott vezetéshez, de gyorsan sikerült egyenlíteni. További kettő 100%-os ajtó-ablak ziccerünk kimaradt, ahogy lenni szokott az utolsó percekben egy eladott labdából az ellenfél megszerezte a győztes találatot. A szememben a játékosaim, mai teljesítményükkel győztesek, még ha az eredmény nem is ezt mutatja. A mai mérkőzés is megmutatta, hogy ha a fiúk komolyabban vennék a labdarúgást, sokkal jobb eredményre lennének képesek!

U19: Hévíz - Király 4:1 (2:0)

Gólszerző(k): Tóth B., Kondor, Andor F., Tálos 

Csapatunk a Pintér - Pánczél (Andor D.), Pődör, Vella, Kopasz - Andor F., Kiglics, Nagy R., Tálos - Tóth B., Kondor összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nagyon jó felfogásban játszottuk az utolsó, de a helyezés miatt fontos mérkőzésünket. Végig szervezetten és okosan játszottunk. Ellenfelünk egyenlítő gólja után még nagyobb sebességre kapcsolt csapatom és szép gólokkal teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Játékosaimnak szeretném megköszönni az egész éves hozzáállást és a mérkőzéseken mutatott nagyon komoly teljesítményt, vezetőinknek pedig a lehetőséget, hogy ennek a jó csapatnak az edzője lehettem. Mindenkinek jó pihenést, hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.