Hévíz SK - Lenti 9:1 (5:0)

2019.05.20.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

A szombati találkozóra kilátogató nézők egy nagyon jó mérkőzést láthattak, ahol a Hévíz csapata nagy arányú győzelmet aratott a helyenként jól játszó Lenti ellen.

heviz lenti 20190518

Hévíz SK - Lenti 9:1 (5:0)

Gólszerző(k): Török (5), Szi-Péter Zs., Vass, Pajor, Baráth

Csapatunk a Jánosa – Szi-Péter J., Baráth, Giber, Török, Horváth M., Nedelkó (Péntek), Pajor, Horváth D. (Kiglics), Szi-Péter Zs. (Varga M.), Vass (Nagy R.) összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Csapatom megmutatta ma, hogy motivációja folyamatosan magas szinten izzik. Játékosaim okosak, tudják nem adják könnyen a végső sikert, ezért minden hétvégén magas szinten kell teljesíteniük. Ma több taktikai variációt is alkalmazhattunk védekezésben és az átmenetek beidegzésében. Amihez természetesen kellett egy nagyon kulturáltan játszó Lenti TE. Gratulálok csapatom minden játékosának a mai kiváló teljesítményéhez! Köszönöm ellenfelünknek a sportszerű és stílusában játékközpontú labdarúgását. Sok sikert kívánok nekik a következő bajnokságra. Tehetséges, sokra hívatott csapat, ha összerázódnak szép sikereket fognak elérni a jövőben! Mihalecz Péternek gratulálok az egész pályafutásához, jó volt látni őt a pályán! Jó egészséget kívánok neki, s neveljen a ZTE utánpótlásában sok "Micit" az egyetemes magyar labdarúgás számára!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...