Indul a tavaszi szezon a kézilabdázóknál!

2019.02.13.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2019/2020

A Hévíz női kézilabda csapata 20. nemzeti bajnoki évét kezdte folyamatosan tavaly szeptemberben. Az őszt a 4. helyen zárták a sokak szerint hosszú ideje legerősebb dél-nyugati csoportban. A tavaszi felkészülést már január első hetében elkezdték, de nem kevés gonddal.

A csapattól januárban egyéb okok miatt Cseberko távozott Fehér Kitti és Berecz Nikolett pedig műtét után lábadozik, kettejük közül talán utóbbira számíthat a szakvezetés a nyitó fordulóban.

Érkezett Pécsről Horváth Laura, aki több poszton is bevethető. Januárban az előző esztendő legjobb zalai női kézilabdázójának választották Burghardt Lukréciát a csapat irányítóját. Az indulásról kérdeztük Baranyai Norbert edzőt:

- Felemásra sikerült a felkészülési időszakunk, aminek fő oka volt, hogy betegségek és tanulmányok miatt többen hiányoztak edzésekről. Megmutatkozott az edzőmérkőzéseken is az edzés hiány, aminek okán voltak biztató, de ugyanakkor rossz játékfelfogásaink is, főleg az Ajka, Zalaegerszeg és Marcali elleni meccseken.

Tolnán legutóbb veszítettünk, így a visszavágás már forr a lányokban. A következő fordulóban pedig az erős Siófokot fogadjuk, akik előttünk állnak a tabellán. Ez a két mérkőzés alapjaiban határozhatja meg a végső eredményességünket is. Bízom a lányokban, a begyakorolt figurákban és főleg abban, hogy a nyitányra a korábban erősségünknek számító védekezésünk is összeáll.

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!