Lurkó UFC – Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2021.02.17.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2021/2022

Vasárnap ifjúsági csapataink Szombathelyre utaztak.

U17: Lurkó UFC - Hévíz SK 0:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet – Rácz (Kósa), Dominkó, Tóth I., Tóth Á. (Kis-Balázs), Baki (Móricz), Kiss, Kustán, Fehér, Ertl, Huszár (Szabó G.) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Keserű szájízzel ültem fel hazafelé a buszra, mert ebben a mérkőzésben sokkal több volt. Játékosaim remekül megoldották a védekezést, és szép támadásokat építettek, amiből három-négy 100%-os ziccer alakult ki. A srácok nem tudták ezeket érvényesíteni, mert az ellenfél kapusa remek napot fogott ki, és talán mi is kevésbé koncentráltunk ezekre a helyzetekre. Összeségében gratulálok a csapatnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményükért.

U19: Lurkó UFC - Hévíz SK 1:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai – Balogh, Sebestyén Zs., Nagy P., Soós, Sabján (Németh), Bognár, Filó (Nagy D.), Nyári, Szabó, Sebestyén M. (Makacsek-Molnár) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Sajnos a rossz időjárás rányomta bélyegét a mérkőzésre. Mind a két csapat a túlélésért küzdött, focira emlékeztető játék nem alakult ki. Összesen 2-2 helyzete volt a csapatoknak: mi kihagytuk a helyzeteket, ők egyet berúgtak. Igazából ennyi volt ez a mérkőzés. Hajrá Hévíz!

 

További képek az alábbi linket tekinthetők meg:
http://www.lurkoufc.hu/hireink/sok-sok-foto-az-u17-esek-vasarnapi-merkozeserol

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.