Magyar – Szlovén – Osztrák Nemzetközi Ökölvívó Tornán vettek részt a hévízi ökölvívók!

2019.07.08.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2019/2020

Sportolóink egy kemény felkészülési időszakot követően, a Kanizsa Boksz Klub szervezésében megrendezett több napos Nemzetközi Ökölvívó Edzőtábor keretein belül vettek részt az 1. Zalakarosi Bemutató Bokszgálán.

A megmérettetésen több nemzetközi érmes ökölvívó, világbajnok és Európa-bajnok, valamint olimpikon is részt vett.

A Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztályának részéről Prótár Roland Födelmesi Linda, Orsós Patrícia, Gutai Flóra, Bandó Bendegúz és Horváth Erik képviseltek bennünket.

Linda és Flóra nagyon szépen, technikásan küzdött, Patrícia kemény pofonokat osztott. Roland bátran állta a sarat az első hivatalos mérkőzése alkalmával. Erik és Bendegúz pedig bemutatták, hogyan lehet szépen meccselve is szórakoztatni a közönséget, emlékeztetni a nagyérdeműt az ökölvívás aranykorára, amikor még nem az erőbokszról, hanem a technikáról szólt szinte minden. Köszönjük srácok, hogy visszahoztatok egy szeletet a múlt szépségéből!

A gála alkalmával sportolónk derekasan helyt álltak, szépen küzdöttek. Érdemük két ezüstérem, két döntetlen és két fényesen csillogó arany képében öltött testet!

A nemzetközi bokszgálán 15 pár meccselt. A főmérkőzést Benkő László és Osim Niki „játszották”. Bár a bunyó hamar véget ért, mivel hazánk fia rengeteg kombinációt kiosztva, egy látványos kiütést nevéhez könyvelve, letörte sporttársa szarvát, fejezte be meccsét a tomboló tömeg legnagyobb megelégedésére, s mindenki jól szórakozott..

 

Sportolóink teljesítményeihez gratulálunk!

Folytatás következik!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...