2018. legjobb Zalai női kézilabdázójának választották Burghardt Lukréciát!

2019.01.21.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2019/2020

Varga Sándor elnök a félszáz meghívott jelenlétében részletezte az elmúlt esztendő eredményeit kiemelve, hogy a nagykanizsai férfi együttes újra NB I / B osztályban szerepel és a Zalából induló Marton-Szabó játékvezető kettőst választották hazánkban az elmúlt év legjobb fiatal bíró kettősének.
Szólt a 2018-as esztendő pályafelújításairól és a játékvezető és edző képzésekről, az országos Amatőr Tanács kihelyezett zalai üléséről és különböző utánpótlás tornákról.
A közgyűlés végén adták át a szokásos elismeréseket. Ezúttal hárman részesültek a Zala megyei Kézilabda Sportért kitüntetésben.
Elsőként Kálóczy László minden idők talán legjobb zalai hálóőre, aki több, mint 2 évtizeden át szolgálta –éveken át az NB I-ben- Nagykanizsa kézilabda sportját.
Majd Héricz László, aki Keszthelyen előbb csapatkapitányként majd edzőként ténykedett és jutott el együttesével az NB I/ B osztályba. A 3. kitüntetett Gódor Mihály edző, aki 20 esztendeje a Lenti kézilabda sport megteremtőjének és elsőszámú motorjának számít.
2018. legjobb Zalai női kézilabdázójának választották Burghardt Lukréciát, aki az NB II-es Hévíz és Hári Kristófot, aki az NB I/B-s Nagykanizsa együttesét erősíti.
Serleget kapott még Hermann Nikolett, akit a Zala megyei bajnokság legjobb játékosának választottak és Mester Anita, aki a Zala megyei bajnokság gólkirálya lett.
A jutalmazottak nevében Kálóczy László a Nagykanizsa legendás kapusa mondott köszönetet kiemelve meghatottan, hogy öröm számára, hogy 20 év után sem feledték az egykori NB I-es Nagykanizsa csapatát a megyében.
A rendezvény végén ajándékozta meg az ZMKSZ elnöke a jelenlévőket a 2019-es zalai kézilabda sportról szóló kiadvánnyal és a zalai csapatokat reprezentáló falinaptárral.

2019. január 21. Iglódi Endre

 

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!