Andráshida - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2018.11.12.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2018/2019

Szombaton Andráshidára utaztak ifjúsági csapataink bajnoki mérkőzésre.

U17: Andráshida - Hévíz 2:2 (0:0)

Gólszerző(k): Thompson, Ferenczi

Csapatunk a Pálmai - Bogdán D., Magyarósi, Mózer, Thompson - Szindekovics (Németh), Ferenczi, Soós, Szabó - Balogh, Nagy összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy hasonló képességű csapattal. Mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az Andráshidának. Sajnos két pontrúgásból kaptunk gólt, de ettől függetlenül nagy dicséret illeti csapatomat, mert 15 perc emberhátrányban is nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. Sajnálom, hogy 2 pontot Andráshidán hagytunk!

U19: Andráshida - Hévíz 2:6 (1:3)

Gólszerző(k): Tóth B. (3), Nagy R. (2), Pődör

Csapatunk a Pintér - Pődör, Vella, Magyar, Kopasz - Andor F. (Andor D.), Kiglics, Nagy R., Kondor - Tálos, Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nagyon vártuk ezt a mérkőzést, mert a két csapat játékosai nagyon jól ismeri egymást, és egész héten ment az erőfitogtatás mind a két részről. Teljes mértékben biztos voltam benne, ha mi rúgjuk az első gólt akkor megnyerjük a mérkőzést. Az Andráshida is viseli azokat a jeleket, hogy jobb mindenkinél és nem tud kikapni, ezért a vezető gólunkkal átírtuk a mérkőzés forgatókönyvét. A gól nagy zavart okoztunk ellenfelünknél, mi nagyon fegyelmezetten játszottunk az Andráshida teljesen szétesett. Nagyon agresszíven és gyorsan játszottunk, ami gólokban is megmutatkozott. A végeredmény a helyzetek és a labdatartást nézve ellenfelünkre nézve hízelgő.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.