Csesztregi KSE – Hévíz SK 2:1 (0:1)

2023.05.08.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2023/2024

Csesztregi KSE – Hévíz SK 2:1 (0:1)

Gólszerző(k): Nagy N. (11-esből), Kiss Bá. ill. Szindekovics

Csesztreg: Kiss Be. – Szabó B., Lovrencsics, Biharvári, Horváth R., Kiss Ba., Őri Cs., Nagy N., Kiss Bá. (Szabó K.), Magai (Szilágyi), Őri M.

Hévíz: Dénes – Buza, Nyári, Szindekovics, Tóth I., Hetesi (Filó), Kustán, Nagy D. (Sebestyén), Fehér, Meidl, Karakai (Huszár)

A mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogy a hazaiak eltervezték. A vendégek szögletet végeztek el az első percben, az "öltözőben maradt" hazai védők között Szindekovics volt eredményes. Ezt követően a Csesztreg irányította a játékot, de a taktikusan játszó Hévíz kontrollálni tudta a lassú és körülményes hazai csapat görcsös és türelmetlen támadás szövögetéseit. A 35. percben Szindekovics került a kiállítás sorsára, a második sárga lapját követően. Ettől kezdve még nagyobb fölénybe került a hazai csapat, de a fiatal vendégcsapat nagyon érett és rutinos játékot produkált. A félidőt követően egy kicsit nyugodtabb Csesztreg jött ki a pályára, gyorsabban járatták a labdát. Az 52. percben Őri Martint buktatták a tizenhatoson belül és a megítélt büntetőt Nagy Norbert helyezte higgadtan a kapuba. Ekkor már a tíz emberrel játszó Hévíz inkább a védekezésre tudta helyezni a hangsúlyt, mert a hazaiak fokozott tempót diktáltak. Sorra jöttek a szögletek és ebből a 64. percben Kiss Bálint fejesgóljával átvette a vezetést a listavezető. Továbbra is a hazai csapat birtokolta a labdát, de az eredmény nem változott.

Jók: Kiss Bá., Biharvári, Lovrencsics, ill. az egész csapat.

Legfrissebb híreink

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...