Deák-Gizmó Murakeresztúr SE – Hévíz SK 1:2 (1:0)

2024.05.13.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2024/2025

Deák-Gizmó Murakeresztúr SE – Hévíz SK 1:2 (1:0)

Gólszerző(k): Boros, ill. Filó, Bontó

Murakeresztúr: Németh B. – Békefi, Czigány, Boros, Körösi, Pál, Gyuranecz, Lukács (Márkovits T.), Bekő (Büki), Orbán, Szabó I. (Márkovits B.)

Hévíz: Dénes – Filó, Buza (Sabján), Tóth I., Szindekovics (Kustán), Bontó, Nagy D., Kovács B. (Nyári), Huszár, Damina (Karakai), Fábián

Az első negyed órában egyik csapat sem lépett fel támadólag, majd mindkét oldalon adódtak kisebb lehetőségek. A 44. percben Boros szabadrúgásból talált a vendégek kapujába, így hazai előnnyel vonulhattak az öltőzbe a csapatok.
A második játékrészben teljes mértékben átvette a kezdeményezést a Hévíz, először egy lesgólt szereztek, majd a 61. percben Fábián hosszú indítását követően Filó lépett ki ziccerbe, aki higgadtan a kapuba juttatta a labdát. A vendégek célja egyértelmű volt, újabb gólt vagy gólokat akartak szerezni. Ez után ismét egy lesgól született, majd a 92. percben Bontó 16-oson kívülről eleresztett lövése a védők között a kapuban kötött ki. A hévíziek mindent megtettek azért, hogy győzelemmel távozzanak a nagyot küzdő Murakaresztúr otthonából.

Jók: az egész csapat, ill. mindenki

Legfrissebb híreink

Hévíz SK – Szombathelyi...

Vasárnap fiataljaink hazai pályán fogadták a...

Kiskanizsai Sáskák –...

Szabadrúgásból már a 3. perben gólt szerzett a...

Hévíz SK – Kinizsi SK...

Szindekovics 55 perc alatt "megszórta" a Gyenesdiást