Flexibil-Top Zalakomár – Hévíz SK 1:5 (0:3)

2023.09.25.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2023/2024

Flexibil-Top Zalakomár – Hévíz SK 1:5 (0:3)

Gólszerző(k): Horváth J., ill. Bontó (4), Filó

Zalakomár: Vida – Losonczi, Takács Cs., Takács D. (Horváth K.), Vass, Horváth J., Madarász F. (Mutter), Nagy M., Horváth T., Mészáros, Madarász Sz.

Hévíz: Lucz – Filó (Erdősi), Tóth I., Szindekovics, Tóth A. (Czifra), Bontó, Kustán (Hetesi), Nagy D., Damina (Huszár), Fábián, Meidl

Rögtön a mérkőzés elején Bontó fordult le és 18 méterről megszerezte csapatának a vezetést, majd a 22. percben egy szélről belőtt labdát piszkált a kapuba, kétgólosra növelve a vendégek előnyét. A 30. percben egy szép szabadrúgás kombinációt követően Filó fejelt a hálóba, 0–3. A második félidő elején Horváth J. szépített, ekkor úgy tűnt, van remény a hazai pontszerzésre, de ezt követően ismét Bontó percei következtek, további két góljával 1–5-re alakította a mérkőzés állását. A találkozó utolsó 20 percében a komáriak még két büntetőt is kihasználatlanul hagytak, de az eredmény nem változott. A lelkesen és agresszívan játszó hévízi fiatalok megérdemelten vitték el a három pontot az ezúttal enerváltan futballozó Zalakomár otthonából.

Jók: senki, ill. Bontó (a mezőny legjobbja) és az egész csapat

Legfrissebb híreink

DAC UP - Hévíz SK U19 4:1 (1:1)

Szombaton U19-es csapatunk Győrbe látogatott.

Dana Győrújfalu SE -...

Múlt szerdán U19-es csapatunk Győrújfaluba...

Pápai ELC - Hévíz SK U15 2:2...

Szerdán U15-ös csapatunk Pápára látogatott.