Gyenesdiás - Hévíz SK 0:1 (0:0)

2019.03.11.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

Fegyelmezett játékot és helyenként nagy párharcokat hozott az idénynyitó mérkőzés. A hazaiak gondosan figyeltek jól felépített védelmükre és kidolgozott támadásaikban is érződött a biztonságra törekvés. A vendégek gyors ellenakciókkal próbálkoztak. Az első játékrész legemlékezetesebb időszakára fél óra után került sor, előbb Jánosa hárított bravúrral, majd a hazai védelemnek kellett három sarokrúgásnál tisztázni. Fordulás után úgy tűnt, gól nélküli, igazságos döntetlen születik, ám egy keresztlabda és Vass megvillanása eldöntötte a három pont sorsát.

Gyenesdiás - Hévíz SK 0:1 (0:0)

Gólszerző(k): Vass

Csapatunk a Jánosa – Meidl (Varga), Szi-Péter J., Giber, Nedelkó (Péntek) - Pajor, Szi-Péter Zs., Baráth, Tóth (Török) - Horváth, Vass (Pődör) összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Nem játszott csapatom ma jól. Elemezni fogjuk a mérkőzést és az elmúlt heti felkészülésünket. Sok technikai hibát vétettünk, s rossz időben rossz futási, irányokat választottak játékosaim. A döntéshozatalunkban ma sok hiba történt. A motivációnk meg volt, azzal meg voltam elégedve. Játékosaim nagyon komolyan dolgoznak hétről-hétre, biztos vagyok benne, hogy a jövő héten javuló játékot fogunk produkálni.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...