Gyirmót - Hévíz U12-U13-as bajnoki mérkőzések

2019.05.02.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2019/2020

Vasárnap Gyirmótra utazott U12-es és U13-as együttesünk bajnoki mérkőzésre.

gyirmot heviz u13 20190428

U12: Gyirmót - Hévíz 6:0 (3:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Fülöp, Gyertyánági, Králik, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - Az első félidőben jogtalanul megítélt büntető ellenére, amely a mérkőzés első gólja volt, kiváló szellemiségben játszottunk. Sajnos a második félidőben nem tudtuk produkálni ezt a mentalitást. Aki ismer, tudja hogy sosem szoktam a játékvezetéssel és az ellenfél edzőjével foglalkozni, de ilyen színvonal alatti játékvezetéssel első osztályú bajnokságban még nem találkoztam. Az ellenfél edzője pedig sportszerűtlen magatartásával és hiányos játékszabály ismeretével hívta fel magára a figyelmet. A gyirmóti csapat játékosainak viszont ezúton is gratulálok, ügyesen játszottak.

U13: Gyirmót - Hévíz 5:0 (2:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Hetesi, Laczi, Mester, Molnár, Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Takács B., Taródi, Ujfaludi, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - A szezon egyik legjobb első félidejét produkálta a csapat. Nagyon fegyelmezetten és bátran futballoztunk .Sajnos olyan egyéni hibákat vétettünk a kapott góljaink előtt, ami nem fér bele, így az eredmény szempontjából hamar megpecsételődött a sorsunk. A második játékrészben a hatalmas szembe szél ellenére is tudtunk helyzeteket kialakítani, de gólt nem tudtunk szerezni.

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...