Gyirmót - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2018.05.24.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Vasárnap Gyirmótra utaztak ifjúsági együtteseink bajnoki mérkőzésre.

U17: Gyirmót - Hévíz 5:0 (2:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Markotán -  Gujgiczer, Vella, Pánczél, Sebestyén - Gyalog, Thompson, Kopasz-Bódi - Nagy D. - Lobitz összeállításban lépett pályára.

Kottán Krisztián: - A játékosaim minden tiszteletemet kiérdemeltékm amíg bírtak mentek, tették a dolgukat. Rengeteg hiányzonk volt különböző okok miatt. A mérkőzés elején visszahúzodtunk és kontrára építkeztünk. Nagyon jól müködött a hévízi retesz. Az első gólnál elcsúszott a védekezésünk és egy beadást követően a hosszún érkező támadónak nem volt nehéz dolga. Csapatom még így se érdemelt vereséget, mert így is kidolgoztunk 8-9 helyzetet amiből három 100%-os volt. Ebben az U17-es csapatban rengeteg ambiciót, lehetőséget látok, nem itt kellene tartaniuk. Köszönöm a játékosaimnak ezt a hozzáállást!

U19: Gyirmót - Hévíz 7:3 (3:2)

Gólszerző(k): Kiglics (2), Tálos

Csapatunk a Pintér - Peresztegi, Pődör, Magyar, Földvári - Tálos, Kondor, Kiglics, Andor F. (Reizmüller) - Székács, Tóth összeállításban lépett pályára.

Horváth Gábor: - Az első félóra játék után két gólos vezetés birtokában azt hitte a csapat néhány játékosa, hogy már zsebben van a mérkőzés. Sajnos a sok egyéni hiba miatt ellenfelünk teljesen megérdemelten fordította meg a mérkőzést.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U19 – Lurkó UFC...

Vasárnap U19-es csapatunk hazai pályán játszott a...

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.