Gyirmót SE - Hévíz SK serdülő mérkőzések

2020.11.18.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2020/2021

Serdülő együtteseink vasárnap Győrbe utaztak.


U14: Gyirmót SE - Hévíz 3:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Boda – Nyári O., Takács R., Csalló, Szabó, Biró, Králik (Móricz), Farkas Zs., Farkas M. (Balázsi), Dergecz, Gyertyánági (Fülöp) összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: A bajnokság egyik élcsapata ellen léptünk pályára a hétvégén. Nagyon jó felfogásban, támadólag kezdtük a találkozót, helyzeteket tudtunk kialakítani, de sajnos ezeket nem tudtok gólra/gólokra váltani. A második félidőben volt egy ötperces rövidzárlatunk, amit a hazai csapat gólokkal büntetett. A mérkőzés képe alapján legalább az egy pontra rászolgáltunk volna. De így is dicséret illeti a csapatomat a mérkőzésen nyújtott teljesítménye miatt, amihez ezúton is gratulálok nekik!

 

U15: Gyirmót SE - Hévíz 7:2 (3:1)

Gólszerző(k): Beke, Hetesi

Csapatunk a Szakály – Rajnai (Lázár), Ötvös, Ujfaludi, Rózsa, Hetesi, Andor, Szigeti, Takács, Darmai (Pető), Beke (Palotás) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: A mérkőzés összképe alapján a gólarány túlzott. Sajnos nagyon sok egyéni hiba volt ma a játékunkban, ezek sajnos hétről-hétre előfordulnak. Kiküszöbölni csak nagyon sok munkával lehet. Pozitív, hogy a támadásainknál sok gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, de sajnos ezek -kettő kivételével- ki is maradtak. Így vereséggel kellett távoznunk Gyirmótról, holott nagyobb odafigyeléssel sokkal szebb eredményt is el tudtunk volna érni.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.