Hévíz - Gyirmót ifjúsági mérkőzések

2019.03.12.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2019/2020

Vasárnap a Gyirmót FC csapatait fogadták hazai pályán ifjúsági együtteseink.

U17: Hévíz - Gyirmót 3:2 (2:0)

Gólszerző(k): Szabó (2), Bogdán

Csapatunk a Pálmai - Sebestyén, Ferenczi, Balogh, Németh B. - Kilinkó, Soós, Szindekovics, Szabó - Bogdán, Nagy M. (Szántó) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Rossz előjelekkel vártuk az első hazai mérkőzésünket, hiszen a múlt heti kerethez képest további betegség és sérülés tizedelte meg csapatunkat. Ennek ellenére vagy éppen ezért nagy elszántsággal játszottunk, sajnos több óriási gólhelyzetet sem sikerült értékesítenünk az első félidőben. Ahogy ez lenni szokott ez meg is bosszulta magát. A második félidő vendég gólokkal indult de nem adtuk fel és óriási akarattal és szívvel sikerült is megfordítanunk a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, bár magunknak tettük nehézzé. Ha csak a felét belőjük a helyzeteinknek akkor is gólokkal nyerhettünk volna.

U19: Hévíz - Gyirmót 4:4 (1:4)

Gólszerző(k): Kiglics (4)

Csapatunk a Pintér - Pődör, Vella, Kiglics, Kopasz - Andor F., Nagy R., Tálos, Kondor - Németh K. (Magyar), Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Fizikálisan nagyon erős ellenféllel játszottunk. A tavalyi 4-1- es vereségért szerettünk volna revánsot venni, és ennek szellemében léptünk pályára. Sajnos az első félidőben semmit nem tudtunk megvalósítani, amit elképzeltem, és súlyos egyéni hibákból 3 gólos hátrányba kerültünk a félidőre. A szünetben rendeztük sorainkat, és minden erőt mozgósítva sikerült kiegyenlíteni, az utolsó percben még egy felső kapufát is lőttünk, de a győzelmet nem sikerült megszerezni. Két ellentétes félidő után, igazságos döntetlen született.

Legfrissebb híreink

Nyári Focitábor Hévíz...

A Hévíz Diák és Ifjúsági...

Hévíz SK - Lenti 9:1 (5:0)

A szombati találkozóra kilátogató nézők egy...

Sopron B - Hévíz...

Pénteken Sopronba utaztak ifjúsági együtteseink bajnoki...