Hévíz - Andráshida serdülő mérkőzések

2019.05.14.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2019/2020

Pénteken Andráshida korosztályos csapataival mérkőztek meg fiataljaink Hévízen. Mindkét csapatunk itthon tartotta a 3 bajnoki pontot, nem mellékesen az U14-es korosztály kiütéses győzelmet aratott!

heviz andrashida u15 20190511

U14: Hévíz - Andráshida 14:0 (8:0)

Gólszerző(k): Besze (5), Hosszú (3), Nyári Zs. (3), Kis-Balázs, Tóth, Mecsli

Csapatunk a Szeglet - Szabó G., Györei, Hosszú, Móricz (Ertl) - Pas (Szabó T.), Tóth, Nyári Zs., Kis-Balázs (Kósa) - Nyári Gy., Besze (Mecsli) összeállításban lépett pályára.

Rácz István: - A mai mérkőzésen támadásaink nagy részét be tudtuk fejezni és ebből az ellenfél nem tudott építkezni. A mérkőzés elején már nagyon kegyetlenül kihasználtuk a helyzeteinket és ezzel el is döntöttük a mérkőzést a javunkra. Nagyon gólerősek voltak a játékosok ezen a meccsen. Gratulálok minden játékosomnak, nagyon meggyőzően játszottak.

U15: Hévíz - Andráshida 1:0 (0:0)

Gólszerző(k): Németh M.

Csapatunk a Borbás - Dominkó, Fehér, Lucz, Ujláb - Németh M., Töttő, Léránt, Bogdán, Losonczi (Borbás) - Zsiga (Molnár) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - Támadólag léptünk fel a mérkőzésen, aminek meg lett a gyümölcse a második félidőben. Játékosaimon végig látszott a győzni akarás. Gratulálok csapatomnak az újabb három pont megszerzéséhez.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.