Hévíz - Haladás serdülő mérkőzések

2020.02.25.
  • Labdarúgás
  • U-15
  • 2020/2021

Szombaton megkezdődött a tavaszi szezon serdülő korosztályainknak, a jó erőkből álló Szombathelyi Haladás csapatait láttuk vendégül Hévízen.

U14: Hévíz - Haladás 0:8 (0:3)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szakály - Darmai, Takács, Vasáros, Molnár, Hetesi - Rajnai (Pajor), Ötvös (Szigeti), Andor - Rózsa, Palotás (Ujfaludi) összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: - Sajnos nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést hatalmas egyéni hibák miatt, már a mérkőzés elején hamar két gólos hátrányba kerültünk. Helyzeteinket sajnos nem tudtuk belőni a mai napon, ellenfelünk viszont minden hibánkat góllal büntette. A jövőben sokkal összeszedettebben és koncentráltabban kell futballoznunk, ha szeretnénk eredményesek lenni.

U15: Hévíz - Haladás 1:4 (0:3)

Gólszerző(k): Huszár

Csapatunk a Szeglet (Szabó T.) - Györei, Fehér, Nyári Zs., Kustán - Tóth (Kósa), Huszár, Ertl, Hosszú (Móricz) - Kis-Balázs (Pas), Molnár összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - Egy gyenge első félidő után, a második félidőben már teljesen partnerei voltunk a Haladás csapatának. Gratulálok a csapatomnak a második félidei teljestményéhez, az elsőből pedig tanulni kell, és mielőbb javítani! Tudom, hogy ennél többre képesek!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...