Hévíz - Illés Akadémia U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.03.14.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Hétvégén U12-es és U13-as korosztályos együttesünk hazai pályán fogadta az Illés Akadémia korosztályos csapatait bajnoki mérkőzésen.

heviz illes 20180310

További képek facebook oldalunkon!

U12: Hévíz - Illés Akadémia 0:15 (0:4)

Gólszerző(k): -
Jó(k): Dergecz, Vincze

Csapatunk a Boda - Gyertyánági, Dergecz, Vincze, Laczó D. - TóthReinprecht, Nagy-Bognár - Farkas összeállításban kezdte a mérkőzést. Csereként pályára lépett: Vajda, Laczó F., Nagy Bese.

Rajkai András: - Sajnos a téli felkészülési időszakunk nem adott rá alkalmat hogy megfelelően fel tudjunk készülni az U12-es versenyrendszerre, így az elért őszi eredményünkhöz képest nem tudtunk javítani. Az első félidőben még sikerült kitartanunk és szervezettebben megoldanunk a védekezést, a második játékrészre viszont teljesen elfáradtunk.

U13: Hévíz - Illés Akadémia 0:9 (0:6)

Gólszerző(k): -
Jók: Vasáros Bence, Molnár Zsombor, Horváth Soma

Csapatunk a Vasáros - Lázár, Nagy-Balázs, Turós, Andor - Molnár, Laczi, Horváth, Reichstetter - Vörös, Pfundt összeállításban kezdte a mérkőzést. Csereként pályára lépett: Salamon, Pajor.

Jankovics Péter: - Egy nagyon jó ellenféltől szenvedtünk vereséget! A két csapat között látszott az egy év korkülönbség, de megyünk tovább a megkezdett úton és ennek meglesz az eredménye!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...