Hévíz - Lurkó ifjúsági mérkőzések

2018.05.28.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Vasárnap hazai pályán fogadták bajnoki mékőzésen a Lurkó FC csapatait ifjúsági együtteseink.

heviz lurko 20180527

További képek facebook oldalunkon!

U17: Hévíz - Lurkó 0:2 (0:1)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Gujgiczer - Vella (Kiss), Sebestyén, Nagy D. - Gyalog, Thompson (Pintér), Kopasz-Bódi, Horváth - Lettner, Lobitz összeállításban lépett pályára.

Kottán Krisztián: - Az utolsó 3 mérkőzésen egyszer sem tudtunk normális kerettel felállni, pedig meggyőződésem hogy ennek a keretnek nem itt van táblázaton a helye. A Lurkó ellen is csonka csapatunk volt, sajnos ez meglátszodott. Rengeteg próblémánk volt a labda átvételével, vagy a passzok erősségével. Így próbáltunk talajon játszani, de e problémák miatt többet birtokolta ellenfelünk a labdát és ez teljesen felőrölte csapatunkat. Csapatom hozzáállásával akaratával teljesen meg voltam elégedve, ehhez gratulálok nekik.

U19: Hévíz - Lurkó 4:4 (1:2)

Gólszerző(k): Kiglics (2), Földvári, Tóth

Csapatunk a Pintér (Hardi) - Andor F. (Tálos), Pődör, Magyar (Reizmüller), Földvári - Soós, Kondor (Somogyi), Kiglics, Leberzipf (Andor D.) - Székács, Tóth (Peresztegi) összeállításban lépett pályára.

Horváth Gábor: - Az első félóra játék után úgy tűnt, hogy nagyarányú győzelmet szerezhetünk, aztán a súlyos egyéni hibáknak köszönhetően meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.