Hévíz - Ménfőcsanak ifjúsági mérkőzések

2018.11.03.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2018/2019

Kedden ifjúsági csapataink bajnoki mérkőzésen fogadták Ménfőcsanak korosztályos együtteseit.

heviz menfocsanak u17 20181030

További képek facebook oldalunkon!

U17: Hévíz - Ménfőcsanak 1:4 (0:0)

Gólszerző(k): Nagy M.

Csapatunk a Sebestyén - Bogdán D., Ferenczi, Csóka, Magyarósi (Mózer) - Szindekovics, Soós, Szeglet, Szabó - Balogh (Szántó), Nagy összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Egy hasonló képességű ellenféllel játszottunk, az első félidőben teljesen egyenrangú partnerek voltunk. A második félidőben sajnos a szokásos egyéni hibák eldöntötték a mérkőzést. Két pozitívum volt a mérkőzésen az egyik, hogy erővel végig bírtuk a mérkőzést, a másik pedig hogy gólt szereztünk. Ellenfelünk a második félidejei játékával teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

U19: Hévíz - Ménfőcsanak 6:1 (1:0)

Gólszerző(k): Tóth B. (3), Kiglics (2), Nagy

Csapatunk a Pintér - Pődör, Vella, Kopasz - Andor D. (Andor F.), Kiglics, Magyar, Nagy R., Kondor - Tálos, Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Az ajkai győzelem nagy önbizalmat adott csapatomnak, és ezt a mérkőzést is nagy lendülettel kezdtük. Az ellenfelünket teljesen a kapujukhoz szögeztük, csak elvétve tudtak átjutni a térfelünkre. A vezető gólunk után sajnos rengeteg óriási helyzetet kihagytunk, de ennek ellenére így sikerült a nagy arányú győzelem. A 70. perctől ellenfelünk erőlétben is elkészült és ezután sajnos több játékosom is egyénileg akart megoldani minden helyzetet, amiből nem lettünk eredményesek. Összességében végig uraltuk a mérkőzést és teljesen megérdemelten tartottuk itthon az értékes 3 pontot.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...