Hévíz - Pápa serdülő mérkőzések

2019.04.15.
  • Labdarúgás
  • U-15
  • 2019/2020

Vasárnap hazai pályán fogadták serdülő csapataink Pápa korosztályos együtteseit.

heviz papa u15 20190414

U14: Hévíz - Pápa 2:4 (2:1)

Gólszerző(k): Nyári, Besze

Csapatunk a Szeglet - Szabó T., Szabó G., Györei, Móricz - Simon (Nagy), Kis-Balázs, Nyári Zs., Nyári Gy. - Pas, Besze összeállításban lépett pályára.

Rácz István: - Az első félidőben nagyon jó százalékban használtuk ki helyzeteinket nagyon összeszedettek voltunk. Nagyon kapura törően játszottunk, amik gólokban is megmutatkozott. Egy szép támadás után és egy pontrúgás után szereztük góljainkat. A második félidőben nem tudtunk mit kezdeni azzal, hogy az ellenfél egy emberrel kevesebben volt, de sokkal intenzívebben játszottak, mint amikor egyenlő létszámban voltunk a pályán. Sajnos nem tudtunk élni az elénk kerülő lehetőséggel.

U15: Hévíz - Pápa 1:0 (0:0)

Gólszerző(k): Fehér

Csapatunk a Biró - Dominkó, Fehér, Lucz, Ujláb - Németh, Léránt, Bogdán, Losonczi (Molnár)  - Töttő, Mándly (Zsiga) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - Gratulálok csapatomnak! Amit megbeszéltünk és kértem tőlük azt kisebb nagyobb hibákkal, de mind végrehajtották. Koncentráltan és fegyelmezetten futballoztak, aminek meg lett az eredménye! Megérdemlik a győzelmet, gratulálok!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...