Hévíz SK – FC Nagykanizsa U12-U13 bajnoki mérkőzések

2024.05.09.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2024/2025

Szombaton fiataljaink hazai pályán fogadták a Nagykanizsa korosztályos csapatait.

U12: Hévíz SK – FC Nagykanizsa 2:4

Gólszerző(k): Jáger, Horváth (öngól)

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Tóth, Varga, Horváth, Leopold, Józsvai, Bánfi, Jáger, Baraté, Szekeres, Dorfinger, Czibor, Kovács.

Rajkai András: A teljes mérkőzésre hullámzó teljesítmény volt jellemző! Több meghatározó játékos sem tudott a tőle várható extrát nyújtani, így sajnos a Nagykanizsa nyert megérdemelten! A végeredménytől függetlenül többször nagyon szép játékkal irányítottuk a mérkőzést, melyből látszott, hogy az őszi fordulókhoz képest sokat fejlődtünk! Csak így tovább! Hajrá Hévíz SK!

U13: Hévíz SK – FC Nagykanizsa 0:4

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Pál, Katona, Pózvai P., Bakonyi-Gróf, Belák, Takács, Vörös, Pózvai G., Raák, Töttő, Bognár.

Rácz István: A mérkőzést nagyon jól kezdtük, labdákat szereztünk az ellenfél kapuja előtt, de gólt nem tudtuk szerezni. Sajnos a védekezésünk ezen a mérkőzésen sem volt tökéletes és több helyezkedési hibát is elkövettünk figyelmetlenségből, amiből két gólt is kaptunk. A csapat teljesítménye tetszett, több időszakban is nagyon szépen, hatékonyan támadtunk vagy labdát hoztunk ki, ezeket kell szem előtt tartanunk. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

MITE - Hévíz SK U14 3:2 (3:0)

Vasárnap U14-es csapatunk Mosonmagyaróváron játszott.

Hévíz SK U15 – Lurkó UFC...

Vasárnap U15-ös csapatunk hazai pályán fogadta a...

Hévíz SK U19 – SC Sopron 1:1 (0:1)

Szombaton U19-es csapatunk hazai pályán játszott a Sopron...