Hévíz - Sopron B ifjúsági mérkőzések

2018.11.08.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2018/2019

Vasárnap ifjúsági csapataink bajnoki mérkőzésen fogadták a Sopron "B" korosztályos együtteseit.

U17: Hévíz - Sopron "B" 1:3 (1:1)

Gólszerző(k): Nagy M.

Csapatunk a Sebestyén - Bogdán D. (Szántó), Csóka, Magyarósi - Szindekovics (Németh), Soós, Mózer, Szabó - Szeglet (Balogh), Ferenczi, Nagy (Kiss) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Egy hasonló képességű csapat volt az ellenfelünk, de sajnos csak az első félidőben tudtunk egyenrangú partnere lenni a soproni csapatnak. A második félidőben elfáradtunk és nagyon sok technikai hibával játszottunk, kiegészítve a szokásos egyéni hibákkal. Kapusunk jó teljesítményének köszönhetjük a kis arányú vereséget. A Sopron második félidei játékával megérdemelten győzőtt.

U19: Hévíz - Sopron "B" 13:3 (3:2)

Gólszerző(k): Tóth B. (4), Tálos (2), Németh (2), Nagy R., Pődör, Kondor, Magyar, Kiglics

Csapatunk a Pintér - Pődör, Vella, Kopasz - Tálos, Kiglics, Magyar, Nagy R., Kondor - Németh, Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nagyon örülök, hogy a játékosaim átérezték a mérkőzés fontosságát. A mérkőzés előtt annyit kértem tőlük, hogyha kell akár egy öngóllal is, de nyerjünk. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a nagy helyzeteink felét sikerült gólra váltani, a végeredmény a soproni csapatra nézve hízelgő. Nagyon jó formában várjuk a hétvégi andráshidai rangadót!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.