Hévíz - Sopron serdülő mérkőzések

2019.09.23.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2019/2020

Szombaton Sopron korosztályos csapatait fogadták bajnoki mérkőzésen serdülőink.

U14: Hévíz - Sopron 1:3 (1:1)

Gólszerző(k): Rózsa

Csapatunk a Vasáros - Molnár, Andor, Lázár L., Takács - Laczi, Rajnai, Lázár B. - Vörös, Rózsa (Ujfaludi), Darmai összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: - Egy nagyon jó erőkből álló ellenfél ellen léptünk pályára a hétvégén. A múlt héthez képest nem sokat változott a helyzetünk még mindig sok volt a hiányzónk. A mérkőzés összképét tekintve megérdemelt vendég győzelem született, amihez ezúton is gratulálok nekik. Bosszantó volt viszont, hogy elkerülhető gólokat kaptunk, amiket hatalmas egyéni hibák előztek meg. Abszolút pozitívum viszont, hogy a játékunk hétről hétre fejlődik, nagyon sok olyan dolgot látok, amiket hét közben gyakorolunk. Ha ezeket az egyéni hibákat kitudjuk küszöbölni még eredményesebbek tudunk lenni a jövőben.

U15: Hévíz - Sopron 0:5 (0:2)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet (Szabó G.) - Györei, Dominkó, Fehér, Kustán (Móricz) - Kis-Balázs, Ertl, Nyári Zs., Hosszú - Molnár, Tóth (Besze, Kósa) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - A jó erőkből álló Sopron jó és lendületes játékkal nyerte meg a mérkőzést. Az első félidőben nem tudtuk felvenni a versenyt velük, mindig a második félidőben vagyunk jobbak és aktívabbak. A félidőben kénytelen voltam lecserélni két kezdő játékosomat sérülés miatt, így várható volt a vereség.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...