Hévíz - Sümeg serdülő mérkőzések

2019.04.30.
  • Labdarúgás
  • U-15
  • 2019/2020

Vasárnap Sümeg korosztályos csapataival mérkőztek meg fiataljaink Hévízen. Mindkét csapatunk fölényes győzelmet aratott!

heviz sumeg u15 20190428

U14: Hévíz - Sümeg 6:1 (1:0)

Gólszerző(k): Besze (5), Nyári Zs.

Csapatunk a Szeglet - Szabó G., Györei, Tóth, Móricz - Pas, Kis-Balázs (Mecsli), Nyári Zs., Szabó T. (Kósa) - Nyári Gy., Besze összeállításban lépett pályára.

Rácz István: - Az első félidőben több ziccert is ki tudtunk alakítani, de csak egyet tudtunk gólra váltani. Volt közötte több kapufa is, meg rossz első labdaérintés is, ami után a védő közbe tudott avatkozni. A második félidőben ugyanúgy meg voltak a helyzeteink, de ezeket már gólra is tudtuk váltani és ez nagyon jót tett a csapatnak, sokkal felszabadultabban játszottunk. Gratulálok az egész csapatnak, végig a kezünkben tartottuk az irányítást.

U15: Hévíz - Sümeg 6:0 (4:0)

Gólszerző(k): Töttő (3), Fehér (2), Németh M.

Csapatunk a Biró - Dominkó, Fehér, Lucz, Ujláb - Németh M., Léránt, Bogdán (Zsiga), Losonczi (Borbás)  - Töttő, Mándly összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - Gratulálok csapatomnak a megérdemelt győzelemhez! Az első félidőben mutatott játékkal és hozzáállással maximálisan elégedett vagyok, a második félidőben mutatott teljesítményen van mit javítani.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...