Hévíz SK – FC Nagykanizsa U12-U13 bajnoki mérkőzések

2024.05.09.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2024/2025

Szombaton fiataljaink hazai pályán fogadták a Nagykanizsa korosztályos csapatait.

U12: Hévíz SK – FC Nagykanizsa 2:4

Gólszerző(k): Jáger, Horváth (öngól)

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Tóth, Varga, Horváth, Leopold, Józsvai, Bánfi, Jáger, Baraté, Szekeres, Dorfinger, Czibor, Kovács.

Rajkai András: A teljes mérkőzésre hullámzó teljesítmény volt jellemző! Több meghatározó játékos sem tudott a tőle várható extrát nyújtani, így sajnos a Nagykanizsa nyert megérdemelten! A végeredménytől függetlenül többször nagyon szép játékkal irányítottuk a mérkőzést, melyből látszott, hogy az őszi fordulókhoz képest sokat fejlődtünk! Csak így tovább! Hajrá Hévíz SK!

U13: Hévíz SK – FC Nagykanizsa 0:4

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Pál, Katona, Pózvai P., Bakonyi-Gróf, Belák, Takács, Vörös, Pózvai G., Raák, Töttő, Bognár.

Rácz István: A mérkőzést nagyon jól kezdtük, labdákat szereztünk az ellenfél kapuja előtt, de gólt nem tudtuk szerezni. Sajnos a védekezésünk ezen a mérkőzésen sem volt tökéletes és több helyezkedési hibát is elkövettünk figyelmetlenségből, amiből két gólt is kaptunk. A csapat teljesítménye tetszett, több időszakban is nagyon szépen, hatékonyan támadtunk vagy labdát hoztunk ki, ezeket kell szem előtt tartanunk. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK –...

Küzdelmes, helyenként parázs összecsapásokkal...

Balatonalmádi SE - Hévíz SK...

Vasárnap U19-es csapatunk Balatonalmádiban megkezdte a...

Hévíz SK U17 – Tarr...

Csütörtökön hazai pályán megkezdte a szezont...