Hévíz SK - Police-OLA 12:1 (4:0)

2019.04.29.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

A szombati napon a Hévíz Stadionba kilátogató nézők egy igazán gólzáporos mérkőzést láthattak. A már bajnok Hévíz csapata felszabadult játékkal nagy arányú győzelmet aratott a végig sportszerűen, fegyelmezetten játszó Police-Ola csapata ellen.

heviz police 20190427

Hévíz SK - Police-OLA 12:1 (4:0)

Gólszerző(k): Vass (5), Török (3), Szi-Péter J., Pajor, Varga M., Horváth D.

Csapatunk a Jánosa (Ruzsik) – Szi-Péter J., Baráth, Giber, Török, Horváth M., Nedelkó (Szi-Péter Zs.), Pajor (Meidl), Horváth D., Varga M. (Péntek), Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Gratulálok játékosaimnak a mai teljesítményükhöz. Köszönöm a Police-Ola sportszerű játékát, biztos vagyok abban, hogy ez az intelligens játékfelfogás sok pozitív eredményt fog hozni számukra. Ma egy kedves szurkoló azt mondta: "50 éve jár Hévíz mérkőzésekre, s ő még ilyen jól játszó Csapatot nem látott". Én azt feleltem neki: "én 24 éve vagyok edző Hévízen, láttam sok jól játszó csapatot, de olyan céltudatos, intelligens, s ekkora erőket mozgató Labdarúgókat (Lsd. Hévíz SK. filozófia: "Neveljünk focistából Labdarúgót"), kik ma nálam fejleszthetik tudásukat hétről-hétre, még én sem láttam Hévízen! Tavaly azt hallottam sokszor, hogy abban a csapatban milyen hatalmas személyi potenciál van a jövőt tekintve. Ma már tudom, azt össze sem lehet hasonlítani az idei csapattal. Rövid ünneplés után, holnap az edzésen már arra készülünk, hogy van még 5+2 nagyon fontos mérkőzésünk, melyeken szeretnénk folyamatosan eredményesen szerepelni.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.