Hévíz SK – Balatonalmádi SE U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.05.03.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2023/2024

Vasárnap fiataljaink a Balatonalmádi csapatait fogadták.

U12: Hévíz SK – Balatonalmádi SE 12:0

Gólszerző(k): Katona (3), Vörös (2), Nagy (2), Belák (2), Pózvai G., Kusics M., Bognár

A mérkőzésen pályára lépett: Kusics B., Pózvai P., Takács, Bognár, Töttő, Cziklin, Pózvai G., Belák, Kusics M., Vörös, Katona, Nagy, Raák, Bakonyi-Gróf.

Rácz István: Jól kezdtük a mérkőzést, a legelső helyzetünkből gólt szereztünk, ami nagyon megalapozta a mérkőzés képét. Végig nagyon jól és felszabadultan játszottunk. Ez meg is látszott, néha nagyon tudatosan és szépen játszottunk. Sok mindent láttam vissza, amit edzésen gyakorlunk. Gratulálok a játékosaimnak, ügyesek voltak.

U13: Hévíz SK – Balatonalmádi SE 1:0

Gólszerző(k): Melis

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Ács, Sándor, Ráz, Zsankó, Kohári, Bányai, Fonnyadt, Melis, Szilágyi, Szindekovics, Kisvörös.

Szabó Ádám: Küzdelmes, jó iramú, sok helyzetet hozó mérkőzés volt. Nagyon jó meccset játszottak a csapatok. Szép támadások, remek védekezések, nagy védések mind a két oldalon. Kiválóan segítette a játékosaim fejlődését ez a mérkőzés, külön örülök annak, hogy hétről hétre egyre több minden jön vissza a meccseken az edzéseken gyakoroltakból, és bizonyítják a srácok hogy egy igazi csapat! Gratulálok minden játékosomnak a győzelemhez!

Legfrissebb híreink

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...