Hévíz SK – ESK Győr-Ménfőcsanak ifjúsági mérkőzések

2021.03.23.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2021/2022

Vasárnap ifjúsági játékosaink az ESK Győr-Ménfőcsanak korosztályos csapatait látták vendégül.

U17: Hévíz SK – ESK Győr Ménfőcsanak 0:6 (0:1)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Dominkó, Tóth (Kósa), Baki (Szabó), Kis-Balázs, Kiss, Lucz, Kustán (Györei), Fehér (Móricz), Ertl összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Az első félidőben mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, de játékosaim nem tudták értékesíteni a helyzeteinket. A szünet után az ellenfél mezőnyfölénye jelentős lett és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

 

U19: Hévíz SK – ESK Győr Ménfőcsanak 1:0 (1:0)

Gólszerző(k): Sebestyén M.

Csapatunk a Pálmai – Balogh, Sebestyén Zs., Soós, Németh, Farkas, Nagy D. (Makacsek-Molnár), Bognár, Filó (Lajtai), Szabó, Sebestyén M. (Thompson) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: A múlt heti kellemetlen vereség után teljesen más csapatot láttam ezen a mérkőzésen. Az elejétől kezdve magabiztosan és lelkesen játszottunk. Az első félidőben 3-4 góllal lezárhattuk volna a mérkőzést, de minden nagy helyzetet kihagytunk. A második félidőben ellenfelünk feléledt és egy nagyon parázs, néha durva játék alakult ki. Védelmünk és kapusunk jó teljesítménye miatt tudtuk tartani az egy gólos előnyünket, és a végén megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...