Hévíz SK – FC Ajka U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.05.15.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2023/2024

Múlt vasárnap fiataljaink az Ajka csapatait fogadták.

U12: Hévíz SK – FC Ajka 2:1

Gólszerző(k): Katona, Pózvai G.,

A mérkőzésen pályára lépett: Kusics B., Töttő, Takács, Cziklin, Bakonyi-Gróf, Nagy, Vörös, Katona, Pózvai P., Kusics M., Pózvai G., Bognár, Raák, Belák, Bremzay.

Rácz István: A mérkőzést nem kezdtük túl jól, az első percben gólt kaptunk figyelmetlenség miatt. De jól reagáltunk rá, sok helyzetet alakítottunk ki. Az első gólunkat nem támadás vezetésből, hanem letámadás utáni szituációból szereztük. A mérkőzést megfordítottuk és 2-1 re meg is nyertük. Gratulálok minden játékosnak, aki pályára lépett. Nagy dolog, hogy hátrányból tudtuk a javunkra fordítani a mérkőzést. Örülök neki, hogy olyan dolgokat látok mérkőzéseken, amit gyakorlunk. Fizikálisan jól bírtuk a mérkőzést.

U13: Hévíz SK – FC Ajka 1:3

Gólszerző(k): Melis

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Ács, Sándor, Réz, Kohári, Fonnyadt, Melis, Szilágyi, Szindekovics, Zsankó, Varga, Bányai, Kisvörös.

Szabó Ádám: Helyzetek sokasága, teljes mezőnyfölény és sajnos rengetek hibás döntés a támadózónában az egész mérkőzésen. Ezek ellenére is azt kell mondjam, hogy eddig a tavasszal látott arcunknak teljesen az ellenkezőjét mutattuk. Ellenfelünknek ajándékoztunk 3 gólt és későn jött a szépítés. Gratulálok az Ajka csapatának.

Legfrissebb híreink

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...