Hévíz SK – Kinizsi SK Gyenesdiás 4-1 (0-1)

2022.08.30.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2022/2023

Hévíz SK – Kinizsi SK Gyenesdiás 4-1 (0-1)

Gólszerző(k): Szindekovics (11-esből), Sabján, Filó, Tóth I. ill. Czafit

Hévíz: Dénes – Tóth I., Sebestyén, Meidl, Pál, Buza (Nyári), Szindekovics (Fehér), Sabján (Kustán), Filó, Nagy D., Biró (Erdősi)

Gyenesdiás: Helter – Hegyi, Fellner, Karancz, Tarnóczai (Horváth P.), Bertók (Horváth L.), Kiss, Czafit, Mikola (Gémes), Zsiga (Szabó), Csák

Nagy meleg és szépszámú nézősereg fogadta a csapatokat a szomszédvári rangadón. A mérkőzés elején hidegzuhanyként érte a hazaiakat Czafit gólja, aki könyörtelenül kihasználta a hévízi védelem hibáját. Ezt követően a játék irányítását átvették a vendéglátók, de mezőnyfölényük csak a félidő hajrájában hozott nagy lehetőségeket. A 37. percben Nagy D. lövését tolta a kapufára, majd 5 perc múlva Biró közeli helyzetét védte bravúrral Helter kapus. Fordulás után a Hévíz támadásai az 50. percben értek góllá, amikor egy kezezés után büntetőhöz jutottak, és Szindekovics magabiztos ítéletvégrehajtónak bizonyult. Több veszélyes hazai lehetőség után a 60. percben Sabján lőtt 16 méterről kapura, labdája a blokkolni próbáló lábak között a jobb alsó sarokban kötött ki. Hét perc múlva Filó fordult le őrzőjéről a 16-oson belül, majd megszerezte a harmadik fürdővárosi gólt, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a három pont sorsát. A hosszabbítás azonban tartogatott még egy eseményt, amikor Tóth egy jól eltalált lövéssel állította be a végeredményt.

Jók: egész csapat, ill. Csák, Kiss.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...