Hévíz SK – Király SE serdülő bajnoki mérkőzések

2020.12.08.
  • Labdarúgás
  • U-15
  • 2020/2021

Serdülő korosztályaink szombaton az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén a Király SE korosztályos csapatait látták vendégül.

U14: Hévíz SK – Király SE 3:5 (1:3)

Gólszerző(k): Farkas Zs., Csalló, Szabó B.

Csapatunk a Boda – Takács, Csalló, Szabó B., Kolompár, Farkas Zs., Móricz, Farkas M. (Fülöp), Dergecz, Balázsi, Gyertyánági összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: Sajnos egy félidő előnyt adtunk az ellenfelünknek. A második félidőre a játékunk feljavult, ez helyzetekben is megmutatkozott. A második félidőben mutatott játékunk és küzdeni tudásunk miatt jár a dicséret a játékosaimnak.
A csapatomnak az őszi szezon során nyújtott teljesítményükhöz gratulálok, és sok sikert kívánok a tavaszi szezonra nekik! Egyúttal békés boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet mindenkinek.

U15: Hévíz SK – Király SE 2:1 (1:0)

Gólszerző(k): Ujfaludi, Rózsa

Csapatunk a Szakály –Ujfaludi, Rózsa, Hetesi, Andor, Szigeti (Pető), Lázár (Rajnai), Takács, Darmai, Beke, Palotás összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Győzelemmel szerettünk volna búcsúzni a szezon utolsó mérkőzésén, annak ellenére, hogy egy jóval előttünk álló ellenfél látogatott hozzánk. Fegyelmezettségünk, küzdeni tudásunk meg is hozta a megérdemelt győzelmet. Gratulálok minden játékosomnak!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.