Hévíz SK – Lurkó UFC U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.04.19.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2023/2024

Vasárnap fiataljaink a Lurkó csapatait fogadták.

U12: Hévíz SK – Lurkó UFC 1:2

Gólszerző(k): Nagy

A mérkőzésen pályára lépett: Kusics B., Vörös, Töttő, Belák, Cziklin, Katona, Pózvai G., Bakonyi-Gróf, Kusics M., Nagy, Pózvai P.

Rácz István: Jó mérkőzést játszottunk, igaz kicsúszott a kezünkből a végén a győzelem. Nagyon tanulságos meccs volt mindenki számára. Többnyire elégedett vagyok a mutatott játékkal.

U13: Hévíz SK – Lurkó UFC 6:4

Gólszerző(k): Melis (3), Szindekovics (2), Fonnyadt

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Ács, Szilágyi, Fonnyadt, Réz, Melis, Sándor, Szindekovics, Kisvörös, Kohári, Zsankó, Varga

Szabó Ádám: Lendületesen kezdtünk, letámadásunk nagyon jól, működött rengeteg labdát szereztünk, csak sajnos a gól maradt el, az ezekből kialakított helyzetek után. Ahogy az ilyenkor lenni szokott az ellenfelünk első helyzetét gólra is váltotta. Kellett egy kis idő amíg ebből felálltunk majd sikerült egyenlítenünk, de a középkezdés után az ellenfél rögtön újra vezetést szerzett. Félidőig nem változott az eredmény, mezőnyben folyt a játék. Rendeztük sorainkat, két gólos előnyt szereztünk. Ahelyett, hogy eldöntöttük volna a mérkőzést, amire volt is több nagy lehetőségünk, visszahoztuk az ellenfelet a mérkőzésbe, aminek hajrájából mi jöttünk ki jobban! Dicséret illeti játékosaimat amiatt, hogy ismételten megmutatták van bennük tartás és akarat a hibák után is! Gratulálok a győzelemhez minden játékosomnak!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...