Hévíz SK – Ménfőcsanak ESK serdülő mérkőzések

2021.03.16.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2021/2022

Serdülő együtteseink vasárnap hazai pályán győzték le a Ménfőcsanak korosztályos csapatait.


U14: Hévíz SK – Ménfőcsanak ESK 7-0 (2-0)

Gólszerző(k): Szabó B. (2), Csalló (3), Králik, Kovácsics (öngól)

Csapatunk a Boda (Szabó Zs.) - Nyári O., Takács, Csalló, Szabó B. (Móricz), Kolompár (Králik), Kovács, Farkas M. (Mándly), Dergecz, Balázsi, Bene összeállításban lépett pályára.

Zsiga Szabolcs: Vasárnap a Ménfőcsanak ESK U14-es csapatát fogadtuk. A borongós, esős idő ellenére a srácok hozzáállására nem lehetett panasz, még az eredmény tudatában is bőven megérdemelt győzelmet arattunk. Néha a saját dolgunkat nehezítettük meg a rengeteg rossz döntéssel, amiket az egyszerűbbnél egyszerűbb helyzetekben hoztunk. A győzelemhez gratulálok az egész csapatnak. Külön kiemelném Csalló Kristófot, aki három gólt szerzett és Bene Dánielt, aki négy gólpasszt adott! Hajrá Hévíz SK!

U15: Hévíz SK – Ménfőcsanak ESK 6-0 (0-0)

Gólszerző(k): Ujfaludi (3), Darmai (2), Tóth

Csapatunk a Szakály – Rajnai (Tóth), Ötvös, Ufaludi, Rózsa, Péter, Lázár, Czifra, Hetesi, Takács, Darmai összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Első félidőben nehezen lendültünk játékba, ennek ellenére több lehetőségünk is volt, amit sajnos nem tudtuk gólra váltani. Szünetben rendeztük a sorokat, és szép játékkal, ilyen arányban is, megérdemelten nyertünk. Gratulálok a fiúknak!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.