Hévíz SK – Police-Ola LSK 0-0 (0-0)

2022.08.17.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2022/2023

Hévíz SK – Police-Ola LSK 0-0 (0-0)

Gólszerző(k): -
 

Hévíz: Dénes – Buza, Szindekovics, Pál, Tóth I., Sabján, Nagy D. (Biró), Meidl, Karakai (Nyári), Vágusz (Filó), Sebestyén

Police-Ola: Timbókovics – Igazi, Darabos (Toplak G.), Lukács, Toplak B., Lakatos (Szekeres Á.), Tóth D., Cseke, Makovecz (Erdélyi), Káli (Luter), Szekeres T. (Kócza)

Hazai pályán kezdte meg a Hévíz a bajnoki szereplését, ahol a másodosztály bajnoka, a Police Ola volt az ellenfél. A mérkőzés elején mindkét csapat óvatos játékot választott, a kapuk keveset forogtak veszélyben. A hazaiak csapatkapitányát, Karakait a 22. percben sérülés miatt le kellett cserélni. Fél óra elteltével mindkét csapat agresszívabb játékra váltott, a vendégek Darabos révén nagy lehetőséget hibáztak el. Szünet után a hazaiak vették át a játék irányítását, többet támadtak, a Police játékosai gyors kontrákkal próbálkoztak. A legnagyobb hazai lehetőség a 80. percben Filó előtt adódott, a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól. A 92. percben a Hévíz kapusa szabálytalankodott a 16-oson kívül, amiért a játékvezető kiállította, a kapuba a mezőnyjátékos Sabján állt be. A megítélt szabadrúgást Lukács a kapu fölé bombázta, így gól nélküli döntetlen született a rutinos vendégek és a fiatal hazaiak összecsapásán.

Jók: az egész csapat, ill. Timbókovics, Igazi

Kiállítva: Dénes (92. perc)

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...