Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE U12-U13 bajnoki mérkőzések

2024.03.28.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2024/2025

Szombaton fiataljaink hazai pályán fogadták a Haladás korosztályos csapatait.

U12: Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE 0:3

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Bánfi, Jáger, Szekeres, Varga, Dorfinger, Baraté, Leopold, Józsvai, Tóth, Czibor, Tombor, Horváth, Kovács.

Rajkai András: Az elmúlt hétvégén a Szombathelyi Haladás csapatával játszottunk. Az őszi, idegenbeli fordulóban nagy arányú vereséget szenvedtünk, így alapvető célkitűzésként ezen szerettünk volna javítani. Az ősz óta láthatóan sokat fejlődtünk egyéni és csapat szinten is, mely az első két negyedben meg is látszott. Az első húsz percben a szombathelyi játékosok a saját térfelükről sem nagyon tudtak kijönni, mi viszont ahogy lenni szokott nem tudtunk értékesíteni egyetlen helyzetet sem. Sajnos a mérkőzés második felében már nem a mi játékunk dominált, így végül az őszi eredményünket ugyan megjavítva, de vereséget szenvedtünk. A Haladás ellen ez egy nem rossz eredmény, viszont sokkalta több lehetett volna benne ha sikerül gólokat találnunk a játék első felében. HAJRÁ HÉVÍZ!

U13: Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE 2.2

Gólszerző(k): Töttő, Bakonyi-Gróf

A mérkőzésen pályára lépett: Pál, Takács, Töttő, Raák, Vörös, Jánka, Belák, Katona, Bognár, Bakonyi-Gróf, Pózvai P., Bremzay, Balogh.

Rácz István: Gratulálok minden játékosnak. Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ami után látszik, hogy van tartás ebben a csapatban és nehéz helyzetből is tud változtatni. Megérdemelt döntetlent játszottunk. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...